tiistai 14. tammikuuta 2014

Pullasorsansyöttökilpailu

Mitä mielenkiintoista voi tehdä talvisessa Gdanskissa? No tietenkin syöttää pullasorsia. Haastavan tästä tekee ärsyttävät lokit jotka vie sorsaparkojen ruuat niiden nenän edestä. Se ei ole syöttäjänkään mielestä kivaa saatika mielenkiintoista. Siispä lisäsimme mielenkiintoa aiheeseen tekemällä siitä rouvan kanssa keskinäisen kisan. Molemmille jaettiin yhtä paljon "pullapanoksia", jotka on tarkoitus saada sorsan suuhun. Pisteen saa siitä kun sorsa saa pulla- tai siis leipäpalan, ja jos pala ei mene sorsan vaan lokin suuhun ei saa pistettä. Vuorotellen heitetään ja lopuksi lasketaan pisteet. Jännittävää ja hauskaa! Pullasorsan syöttämisenkin voi siis tuunata aivan uudelle tasolle. Tosi kivaa muuten, mutta hävisin tiukan mutta rehellisen taiston pistein 8-7.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valtavan hieno idea! Tämä pitäisi saada Speden Speleihin, siihen jaksoon missä on myös Marko ja Jani!

Katsoin google kääntäjällä, minkä nimen lajille voisi englannin kielellä laittaa. Tulos on: Bun Duck feeding competition.
Jos kirjoitat "pullasorsan" yhdellä l-kirjaimella on lajin nimi silloin: Shortage of Ducks feeding competition.

Puolaksi pelin nimi on "Kok Konkurencja Karmienie Kaczek", joka on jo melkein kuin Mikko Koo Ovimikko tai Kelju Koo Kojootti..

Pekka R kirjoitti...

kilpailun voittajana, (vaikka Pekan tunnuksilla..) äänestän puolankielistä nimeä "Kok Konkurencja Karmienie Kaczek", koska se kuvastaa mielestäni pelin henkeä parhaiten..