maanantai 24. maaliskuuta 2014

Hiihtokisat

Kävimme oikein hiihtokisoissa kun sm-hiihdot tuli kotikonnuille. Tuskin minua muuten olisi saanut tuonne paikan päälle, mutta työpaikalta sain ilmaiset liput. Olihan ne pakko käyttää ja käydä syömässä makkara kisakatsomossa. Tunnelma ei ollut kyllä mitenkään päätä huimaava, ja muutenkin käsittääkseni hiihto on talviurheilulaji. Ei niin että kilpailijat hiihtävät pellolla sohjon päällä ja yleisö seisoo rapakossa housut polveen asti kurassa. Lopullisesti kisatunnelman pilasi autojätti BMW. Löysimme hyvän istumapaikan pusikosta kaivon kannen päältä niin vähän ajan päästä toimitsija ajoi meidät pois siitä. Syynä oli se että takanamme ollut mainos-bmw ei näkyisi muuten kunnolla televisiossa ja katsojille. Näin kauppamaailma puuttui peliin. En enää kyllä ikinä osta bemaria enää. Ehkä. Onneks mulla on Mersu!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan on Vaajakosken urheilukenttä! Tuolla on 9-luokalla tullut hiihdeltyä toiseksiviimeiseksi monetkin kerrat. Ei tarvinnut mennä suihkuun koska ei ollut hionnut yhtään. Muistaakseni silloin oli talvi.

Miika kirjoitti...

Totta, samassa paikassa joutunut hiihtelee. Eipä silloin ollut noin isoa screeniä siellä. Itsellä oli se taktiikka liikuntatunnilla, että ku tarpeeksi hitaasti hiihti opettaja tuli päästämään pois ettei tarvinnut koko lenkkiä tehdä. Siis säästin, minkä nuorena säästää sen vanhana taitaa kuten sananparsa sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Protestoin BMW:n mustamaalaamista. Olisitko maininnut merkkiä, jos kyseessä olisi ollutkin kaikkien kunnioittama Toyota? Samaa juttua saa lukea uutisista: "BMW kuski kaahasi poliisia pakoon." "Sininen BMW suistui tieltä ylinopeudesta johtuen"

Pekka R kirjoitti...

Mielestäni tämä ei ole suinkaan mustamaalaamista saatika provosointia. Entisenä BMW-kuljettajana tunsin suurta mielipahaa merkin puolesta mutta köyhä ei voi kun valittaa. Riisikuppeihin (tojota) minä en koske! Japanilaiset voi keskittyä sumopainiin ja sushin syömiseen ja antaa saksalaisten tehdä autoja.

Pekka R kirjoitti...

Noita kahta ensimmäistä kommenttia lukiessani menen sanattomaksi. Siinä on suomen hiihtävä tulevaisuus! Ei sillä, omat suksenihan heitin kuuseen ku alkoi ottamaan päähän niinkuin olette luonnollisesti blogista lukeneet.

(sininen BMW) kirjoitti...

Ja niin tuolla stadionilla maailma menetti kaksi huippuhiihtäjää ja sai huippu muusikoita tilalle.... ja maalareita