Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 24. syyskuuta 2009

Paras makkara


Olen tässä kesän aikana grillannut useaan otteeseen erilaisia makkaroita. Nykyään on jos jonkinlaista ja -makuista makkaraa tarjolla. Jotenkin on alkanut kuitenkin kaikenmaailman chilitomattimozzarellavuohenjuustotomaattimakkarat kyllästyttämään. Niinpä olenkin siirtynyt takaisin perinteisiin "mössömakkaroihin". Näissäkin on kuitenkin suuria eroja. Ennen vanhaan Pohjanmaalla söimme aina joko Käristemakkaraa ja jos halusi vaihtelua niin Helapäälenkkiä. Nyt kun olen aikojen kuluttua maistanut näitä uudelleen niin joko maku on huonontunut radikaalisti tai oma makuaisti on muuttunut. Nyt tuntuu ettei noita Itikan herkkuja syöttäisi koirallekkaan. En tiedä olenko väärässä, mutta asian varmistamiseksi ajattelin järjestää kyselyn. Ehdoton oma suosikkini on Tapolan savulenkki, mutta en ole ihan varma voiko sitä luokitella mössömakkaraksi. Ei se kuitenkaan ole lihapitoisuudeltaan lähimainkaan Kabanossi yms. luokkaa. Joku toinenkin on ihan ½-kohtuullista, mutta jotta en manipuloi mielipiteitänne enempää niin en paljasta nimeä. Ei muuta kuin porukalla äänestämään!

Ei kommentteja: