maanantai 28. toukokuuta 2012

Hiekkatekonurmi

Jo on aikoihin eletty kun Lappajärven pesäpallostadionillakin on hiekkatekonurmi. Ei silloin ennen vanhaan, vanhoina hyvinä aikoina, ollut tuollaista vaan silloin pelattiin hiekkakentällä. Kerran kesässä päästiin Lapualle pelaamaan ja siellä oli tuollainen pinnoite kentällä jo silloin. Se oli juhlaa se. Ei tullut kenttämestarin erikoisia ja uskalsi syöksyä helpommin. Onneksi Lappajärven kentällä on sentään tulostaulu pysynyt vielä vanhojen hyvien aikojen ajalta. Kuten myös katsomorakenteet (joita ei kuvassa näy)

3 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

"Mistä rahat, mistä rahat?": sano markionni. Mutta oli se hienoa, kun 15 millin piikkarinpiikeistä jäi jäljet hiekkakentälle. Tuossa ei saa käyttää kun 5 millin piikkejä ja jälkiä ei jää. Nykyään on kaikki huonommin. Ja mitä nuo roskapöntöt on? Jäätelöpaperithan pitäis pudottaa katsomon alle. Kuuluttajan sanat jotenkin "Sinappia kiitos, ei muuta."

Pekka R kirjoitti...

"Ja LaVe tekee juoksun, kiitos ei sinappia."

Jukka kirjoitti...

Ai niin noin se tais mennä. Ei nuo 20 vuoden takaiset asiat mieleen muistu tarkalleen. Onkohan se vanha pukukoppi vielä paikallaan? Kirkkorannan pukukoppia ei vissiin oo ollu ainakaan 20 vuoteen?