keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Työt seuraa maitomiestä ulkomaillekkin

Maitomies on aina maitomies vaikka voissa paistais niinkuin sanonta kuuluu. Olemme käymässä Virossa ja täällähän törmää tuollaisiin maitopurkkeihin kaupassa. Mitä jos minä ostan täältä Valion maitoa? Onko se silloin kotimaista vai ulkolaista? Yleensähän aina puhutaan että pitää ostaa kotimaista maitoa. Vaikea paikka. Samoin kävi kaupassa kurkkujen kanssa. Oli tarjolla virolaista ja ruotsalaista kurkkua. Onko toinen niistä kotimaista? Kenties tämä toinen kotimainen, vai mikä se oli. Hankalaa tämä elämä.

2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

No en tiiä mikä on kotimaista ja mikä ei, mutta on tuo virolainen piimä (tai maito) halvempaa kun Suomessa. Siwassa litra maksaa 95 senttiä ja siellä 70, joten kannattaa tuua iso satsi. Jonkun on kannattanut viiä ne viroonkin asti, niin miksei niitä kannattais tuoda poiskin? Mutta mitä nuo muovipussissa olevat maidot on? Oiskohan parempaa kuin Valion tavara?

Pekka R kirjoitti...

Nuo pussissa olevat tavarat on todennäköisesti smetanaa. Se on täällä huomattavasti halvempaa ku suomessa. Sitä melkein kannattais jo tuoda rekkakuormallinen