torstai 14. huhtikuuta 2011

On aika äänestää!Kansalaiset! Medborgare! Nyt on aika äänestää. En kylläkään nyt tarkoita tulevia eduskuntavaaleja vaan on aika äänestää kuplan moottorin kohtalosta. Juttu on nimittäin sellainen että nykyinen moottori alkaa tulla elinkaarensa päähän. On niin sanotusti elämänsä ehtoopuolella. Sanoisin jopa että aurinko on melkein laskenut tältä osalta. Selvittelin vähän tilannetta ja sitä mitä se tulisi maksamaan ja tutkimusteni tulokset ovat seuraavat:

Vaihtoehto A. Uusi tehdaskunnostettu moottori, jolle tulisi hintaa paikalleen asennettuna n. 2600 €
Vaihtoehto B. Kunnostaa nykyinen, jolloin hintaa tulisi n. 2000 €
Vaihtoehto C. Ostaa kuplan raato, jossa on kuulemma ihan hyvä kone. Vaihtaa se paikalleen ja toivoa että se toimii. Hintaa tulisi töineen päivineen n. 1000 €.
Vaihtoehto D. Ostaa iso öljypurkki ja lisätä sitä tarpeen mukaan ja ajaa tällä niin kauan kuin se liikkuu ja lopulta jättää tielle.

Mitä siis tehdä? Kas siinä pulma äänestämällä voit vaikuttaa! Ei siitä uudesta ihan noin hienoa tule kuin tuossa kuvassa, mutta uusi on aina uusi. Raadosta on sanottava sen verran että siinä tulisi mukana myös muuta osaa, joita voi käyttää itse tai myydä eteenpäin. Esimerkiksi renkaat, pakoputki yms. tilpehööriä nurkkiin pyörimään.

4 kommenttia:

Niko Hallikainen kirjoitti...

Ehdottomasti raato jos tykkää nikkaroida ja ei vieroksu ajatusta että kädet likaantuu :), ja oishan siinä osia hamaan tulevaisuuteen asti... :)

Jarmo kirjoitti...

http://cgi.ebay.de/Typ1-Turbo-Motor-2-Liter-VW-Kafer-T1-Kubel-Typ3-/170628576819?pt=Autoteile_Zubehör&hash=item27ba417633#ht_1675wt_1139

Tästä moottori, niin rupee kuplalla kerkeämään.

Niko Hallikainen kirjoitti...

heh tolla motilla vois jo lähtee viivalle toisten kanssa :D

Pekka R kirjoitti...

Aavistuken verran liian tyyris meikäläiselle. Muuten toki ihan ok.