tiistai 18. helmikuuta 2014

Avaruuskissa avaruuksissa

Olen aikaisemminkin kirjoittanut kuinka kissamme oli epäkunnossa. Silloin se oli tosi huonovointinen ja melkein kuoli kunnes sai lääkäristä apua. Nyt meidän armas karvapallo on ollut jo pitkän aikaa ½-epäkunnossa. Sillä on ihottuma tai sellainen karvaton alue kaulassa. Tänään se kävi jo toisen kerran aiheen tiimoilta lääkärissä saamassa rohtoa ja jotain muuta valohoitoa. Lähes koko syksyn ja talven sillä on ollut jos jonkilaista töttöröä tai liinaa kaulassa, mutta se ryökäle on niin itsepäinen että se raapii aina kaiken pois tieltä ja lopulta taas haavan auki. Naapurin koiranulkoiluttaja alkoikin nimittämään sitä avaruuskissaksi.

Se, että avaruuskissamme on avaruuksissa myös toisinaan tulee ilmi siitä että nuo kaikenmaailman töttöröt häiritsee sitä yllättävän vähän. Töttörö kaulassa onnistuu mm. puussa kiipeily ja hiirien metsästys. Olen siitä ylpeä! Ja kerran terassilta kuului kissatappelun ääntä ja avaruuskissamme tuli kotiin "kypärä" veressä, mutta kissassa ei ollut jälkeäkään. Ehdotankin että kissoille määrätään valtiovallan puolesta kypärät niin tappelut ovat turvallisempia. Tänään yhdessä eläinlääkärin kanssa askarreltiin sille tuollainen "tupla-avaruuskypärä". 2 viikon kuluttua näemme auttaako se. Siihen on mennyt nyt kohta sen verran rahaa että tekisi mieli melkein tehdä siitä hanskat, mutta eihän sekään ole mahdollista. Tiedättekö miksi? No, tietenkin siksi että koska sillä on kaulassa "reikä", niin eihän reikäisellä hanskalla mitään tee. Täytyy odottaa että reikä paranee...mutta ei kai sitä nyt kuitenkaan renkää.

Ps. Jos et tiedä mitä sana "renkää" tarkoittaa niin tervemenoa elämysmatkalle Pohjanmaalle esi-isieni maille.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Terveisiä kissalle! Samoin sinulle ja rouvallesi ja kiitos mielenkiintoisesta lukukokemuksesta. Löysin tänne Rosita Angata-blogin kautta.

Toinen karvakorvistani on kanalle allerginen ja saa siitä ihottumaa. Onneksi on löytynyt linnutonkin eväs.

En ole ikinä kuullut kissasta, joka viihtyisi tuollaisen barokkikauluksen kanssa. Otuksenne on täysin normaali. Toivottavasti hoito auttaa!

Pekka R kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja tervetuloa. Nythän lukijoita on varmaan jo toistakymmentä. Sen verran jouduin korjaamaan tekstiä että piti kirjoittaa alun perin että nuo töttöröt häiritsee yllättävän vähän. Ajatuksissani kirjoitin että yllättävän paljon. Nyt se on muutettu ja avaruuskissa jatkaa lentoaan.

Anna kirjoitti...

Ok, mainiota!