lauantai 26. lokakuuta 2013

Johtotähti

Nyt minusta on tullut johtaja. Ostin nimittäin mersun. Kyllähän kunnon miehellä pitää merssu olla, ei siitä pääse mihinkään. Tämän ostin kun "halvalla" sain. Luonnollisesti olisin ostanut paljon uudemman, muttakun tämä W124-korinen on viimeinen oikea mersu! Rahaa olisi kyllä ollut, turha luulla että mielenkiintoinen elämäni on köyhää...

Nojoo, tämän tosiaan ostin. Vuosimalli on 1989, mutta kunto on kuin uusi. Ei ruostepilkkua missään ja täysin ehjä auto. Mittarissa vajaa 240 tkm, joka saattaa jopa pitää paikkansa. Dokumentit löytyy. Bensakoneella tämä on ja automaattilaatikolla, joten jälleen mielenkiintoinen elämäni saa yhden mielenkiintoisen bensankulutusseurannan osakseen. Jännää! Ainut huono ½ tässä on se että vaikka sen "halvalla" sainkin, se ei tule pitkässä juoksussa halvaksi. Nimittäin nythän on niin että rouvalle on ostettava minkkiturkki! Eihän johtotähden kyytiin voi tulla tuulipuvussa, eihän?

Jokatapauksessa, tänään tai huomenna lähden käymään pohjanmaalla. Huhu kiertää että siellä on sahuus päässyt kasvamaan aika suureksi. Saa nähdä riittääkö yhden päivän sahuus. Ei muuta kuin husqvarna huutamaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin että sitä vaan, kun ensin käydään Ameriikassa ja sitten jo ostetaan Mersu. Mitä seuraavaksi??? "Köyhät kyykkyyn".
Terveisiä lentokentän kupeesta Vantaalta.

Pekka R kirjoitti...

Se on sillälailla että rahamiehet on erikseen! Ja rahamiehet tuijottaa maantietä johtotähden läpi.

Jarmo kirjoitti...

Miksei se ole musta?