sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Puku ei ole työmiehen vaate

Tämän sain katkerasti havaita kuluneena viikonloppuna, kun sain työtehtävän kantaa painavia kantamuksia jakaakseni julkaisuja ihmisille. Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes olin kävellyt hiki otsassa pitkän käytävän ja oli aika jättää kantamukseni lattialle. Kyykistyin, ja tällöin kuului takaani kauhea pamaus. Kyseessä ei ollut "peräyttäminen" vaan valtava housujen ratkeaminen. Tapauksella on useita silminnäkijöitä, mutta en jäänyt paikalle tuijottelemaan. Joka tapauksessa, mieltäni jäi askarruttamaan kysymys siitä, että onko suuren ahterini koostumus lihaa vai läskiä. Tarina ei kerro sitä, mutta toivon että se on ensimmäistä. Lähetän tässä myös terveisiä Vantaalle. Uskollisille lukijoilleni, joille annoin jo esimakua tulevasta blogimerkinnästä. Kysymys kuuluu vielä että kuinka paljon housut voi ratketa persuksista? Näköjään aika paljon...

6 kommenttia:

Jarmo kirjoitti...

Tämä blogimerkintä on ihan hauska, kun katsoo edellistä blogimerkintää: "ihminen on sitä mitä hän syö".

Oliko messissä varahousut?

Pekka R kirjoitti...

Onneksi oli varapuku mukana ja tuo tapahtui vasta iltapäivän lopuksi. Mutta luulen vahvasti että sian syönnillä ei ole tähän mitään vaikutusta.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi etten kyseisessä tilaisuudessa ollessani päässyt todistamaan tuota "pamausta". Veikkaisin kuitenkin isojen pakaralihaksien (musculus gluteus maximus) laajentumista kantamisesta johtuen ja sen aiheuttamaa ahtautta puvunhousuissa. Repeytyminen oli siis välttämätöntä. Mietityttää kuitenkin: Kuinka pääsit autolle ilman suurempaa hämmästelyä?

Anonyymi Vantaalainen yhteisöasuja

Jukka kirjoitti...

Onneksi housuissa oli sisävuori ja toivottavasti vielä alushousutkin alla. Muuten olis voinu aiheuttaa vielä enemmän kauhistusta todistajissa. Tai sitten hilpeyttä.

Joona kirjoitti...

Ei tilannetta kannata hävetä. Ensi kesänä kaikilla veljillä on samanlaiset housut!

Pekka R kirjoitti...

Työmies on aina työmies ja tehtävää ei jätetä kesken. Kaveri tarkisti ensin vahingot ja totesi että kun laitan puvun takin takakenoon niin repeämä ei näy. Hoidin siis homman kotiin ja kun ajoimme autolla kotiin, oli jotenkin yllättävän ilmava olo.