sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kana pyllistää

Ostinpa kunnon Weber-merkkisen telineen johon voi laittaa kanan perä edeltä seisomaan. Kuppiin kaadetaan ½ tölkkiä olutta ja laitetaan grilliin. Arvatkaa vaan tuleeko hyvää ja mehevää kun se on reilun tunnin siellä muhinut. Kyllä amerikkalaiset osaa! Etualalla kuvassa on "perinteiseen" malliin tehty kana. Sitruuna hanurista sisään ja lappeelleen grilliin. Ei paha sekään...

2 kommenttia:

Jarmo kirjoitti...

Onko se tämmöinen:

http://cgi.ebay.de/WEBER-Geflugel-Geflugelhalter-Grill-Broiler-Chicken-TOP-/250649911719?pt=Grill_Zubehör&hash=item3a5be621a7#ht_2824wt_1128

ja miten tähän saa pitsan?

Pekka R kirjoitti...

Se on juuri tuollainen. Tuo on kanaa ym. tilpehööriä varten. Pizzaa varten on oma kivensä.