Ostinpa kunnon Weber-merkkisen telineen johon voi laittaa kanan perä edeltä seisomaan. Kuppiin kaadetaan ½ tölkkiä olutta ja laitetaan grilliin. Arvatkaa vaan tuleeko hyvää ja mehevää kun se on reilun tunnin siellä muhinut. Kyllä amerikkalaiset osaa! Etualalla kuvassa on "perinteiseen" malliin tehty kana. Sitruuna hanurista sisään ja lappeelleen grilliin. Ei paha sekään...
Tämän blogin tarkoitus on osoittaa kanssaihmisille että minulla(kin) on todella mielenkiintoinen elämä, joka on täynnä suurta draamaa. Tervetuloa lukemaan elämäni suuria vaiheita!
sunnuntai 14. elokuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Omistin 3 Sony Ericsson puhelinta peräjälkeen. Ostin aina uuden, koska olin entiseen tyytyväinen. 2 ensimmäistä olikin hyviä, mutta kolmas e...
-
Nimittäin Käristemakkaralla. Tein tuollaisen löydön Minimanista. Tiedoksi niille, jotka eivät ole Pohjanmaalta kotoisin että ainakin ennenva...
-
Ei niin kylmää ilmaa ettei voisi grillata. Tuolla grillillä on 10 vuotta takuuta vaikka säilyttäisi sitä lumihangessa. Nyt on toinen talvi m...
2 kommenttia:
Onko se tämmöinen:
http://cgi.ebay.de/WEBER-Geflugel-Geflugelhalter-Grill-Broiler-Chicken-TOP-/250649911719?pt=Grill_Zubehör&hash=item3a5be621a7#ht_2824wt_1128
ja miten tähän saa pitsan?
Se on juuri tuollainen. Tuo on kanaa ym. tilpehööriä varten. Pizzaa varten on oma kivensä.
Lähetä kommentti